PROVO Magazine

Конкурс за есе на тема „Срещу стената”

Вярвайки в свободните и неподсказани форми на гражданска активност преди две години създадохме онлайн платформата provo.bg – в подкрепа и защита свободата на словото и личносттa, като открита, свободна и независима медия.

Целим да информираме своите читатели, да провокираме гражданското им самосъзнание, да ги накараме да повярват, че заедно можем повече.

Подкрепяме добрите каузи и новите идеи, даваме гласност на истински значимите прояви и креативните личности, показваме другото, различното, човешкото лице, насочваме вниманието на обществото към възраждането на културата и образованието, към възпитателната и здравната роля на спорта, към проблемите в социалната сфера, към опазването на околната среда, в частност към ПРОмяна за по-добър живот. За своите 2 години съществуване, срещнахме верни читатели и привърженици, набрахме популярност в социалните мрежи, и с тази подкрепа продължаваме. Благодарим Ви!

По повод втората годишнита от създаването на provo.bg, обявяваме конкурс за есе на тема „Срещу стената”. Няма ограничение в обема на текстовете. Есетата трябва да бъдат изпратени в Word формат до 2 февруари 2015 г. на адрес: mail@provo.bg

Победителите ще бъдат обявени на 14 февруари. Участниците заели първите три места, освен дипломи ще получат и бутилки вино предоставени от нашите приятели от Trastena Raspberry and Merlot, спечелилият първа награда ще бъде поканен да стане част от екипа ни, а текстовете на първите 5 отличени ще бъдат публикувани в списанието.

Пожелаваме Ви успех!

Facebook Comments
Споделете публикацията:
Avatar

Provo Magazine

Provo.bg е открита, свободна и независима медия. Целим да информираме своите читатели и да провокираме гражданското им самосъзнание, да пробудим народа от летаргията, да го извадим от бездействието, да го накараме да повярва, че заедно можем повече.

Вижте публикациите на този автор

3 comments on “Конкурс за есе на тема „Срещу стената”

  1. “Победителите ще бъдат обявени на 14 февруари.”- защо пишете подобни текстове?


  2. Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/provobgv/public_html/wp-content/plugins/wp-user-avatar/includes/class-wp-user-avatar-functions.php on line 478
    Теодора каза:

    Моля Ви кажете къде ще се появят резултатите от състезанието и как ще информирате самите победители, кога ще е награждаването и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *