PROVO Magazine

<p>Идея – Вярвайки в свободните и неподсказани форми на гражданска активност създадохме онлайн платформата provo.bg. В подкрепа и защита свободата на словото и личността – Идея на Provo.bg.

Provo.bg - Logo

Идея – Вярвайки в свободните и неподсказани форми на гражданска активност създадохме онлайн платформата provo.bg. В подкрепа и защита свободата на словото и личността – Идея на Provo.bg.</p>

provo.bg е открита, свободна и независима медия.

Целим да информираме своите читатели и да провокираме гражданското им самосъзнание. Да пробудим народа от летаргията, да го извадим от бездействието, да го накараме да повярва, че заедно можем повече.

Подкрепяме добрите каузи, автори и новите идеи, даваме гласност на истински значимите прояви и креативните личности. Показваме другото, различното, човешкото лице.  Насочваме вниманието на обществото към възраждането на културата и образованието, към възпитателната и здравната роля на спорта. Към проблемите в социалната сфера, към опазването на околната среда, в частност към ПРОмяна за по-добър начин на живот.

Асоциация на учени, артисти и спортисти – сдружение с нестопанска цел регистрирано в обществена полза на 17 май 2010 г. –  издател на provo.bg

Вярвайки в свободните и неподсказани форми на гражданска активност създадохме онлайн платформата provo.bg. В подкрепа и защита свободата на словото и личността.

provo.bg е открита, свободна и независима медия.

Вярвайки в свободните и неподсказани форми на гражданска активност създадохме онлайн платформата provo.bg – в подкрепа и защита свободата на словото и личността.

provo.bg е открита, свободна и независима медия. Целим да информираме своите читатели и да провокираме гражданското им самосъзнание, да пробудим народа от летаргията, да го извадим от бездействието, да го накараме да повярва, че заедно можем повече.

Подкрепяме добрите каузи и новите идеи, даваме гласност на истински значимите прояви и креативните личности, показваме другото, различното, човешкото лице,  насочваме вниманието на обществото към възраждането на културата и образованието, към възпитателната и здравната роля на спорта, към проблемите в социалната сфера, към опазването на околната среда, в частност към ПРОмяна за по-добър начин на живот.

Изминаха цели 12 години откакто създадохме онлайн платформата provo.bg. Оттогава не сме спирали да следваме основната си цел – да защитаваме свободата на словото и личносттa. За своите 12 години съществуване успяхме да запазим лицето си на открита и независима медия. Независимост, която в днешно време малцина притежават. Не се превърнахме в политически, идеен или рекламен сателит на силните на деня. Избрахме по-трудният път. С ограничени средства и множество верни читатели оцеляхме през годините, а и не само оцеляхме, но и надградихме започнатото. С радост можем да отбележим, че в provo.bg за първи път бял свят са видели текстове на едни от най-значимите български и световни публицисти. Текстове, които не обслужват, текстове, които много други не биха дръзнали да публикуват. Всичко това с годините ни помогна да привлечем към платформата всеотдайни привърженици, да оформим свое разпознаваемо лице и да наберем популярност в интернет пространството и социалните мрежи. С тази Ваша подкрепа продължаваме напред. БлагоДарим Ви!

“Асоциация на учени, артисти и спортисти” – сдружение с нестопанска цел регистрирано в обществена полза на 17 май 2010 г. –  издател на provo.bg